Geçtiğimiz hafta yaklaşık 4 bin doğa sever Karacakaya Mahallesi Beyçayırı mevkiinde düzenlenen festivalde bir araya geldi. Kamplar kuruldu, etkinlikler düzenlendi, eğitim ve atölye çalışmalarıyla keyifli bir festival oldu.
Genelde bu tür organizasyonların ardından çevreye atılan çöpler yüzünden kirletilmiş doğa görüntüleri görmeye alışığızdır. Fakat bu sefer öyle olmadı. Gelen misafir grupları festival alanında bir tek çöp bile bırakmadı. Deyim yerindeyse Türkiye’de bir ilk yaşandı.
Konu ile ilgili 4X4 Dünyası Facebook sayfasında “Festival alanımızı iyice temizledik, ateş yakılan yerleri çapalayıp havalandırdık ve aldığımız gibi tertemiz teslim ettik..” diye mesaj yayınladı.
Festivale katılan tüm gruplara Mudurnulular adına teşekkürlerimizi iletir, tekrardan İlçemize beklediğimizi bildirmek isteriz.
Mudurnu Hava Durumu
Aksam Parçalı ve çok bulutlu, yerel kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı Detaylar İçin Tıklayın
Kendilerine teşekkür ederiz