Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan Mudurnu ilçemize gelerek bir takım incelemelerde bulundu. Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı Kaymakamlık Makamında Mudurnu Kaymakamı Özgür Kaya, Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, İlçe Emniyet Müdür V. Hasan Hüseyin Turanlı, Mudurnu Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yağın, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, bazı STK örgütü temsilcileri ve vatandaşlar karşıladı.
Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan daha sonra turizm yatırımlarına yönelik çalışmaları yerinde görmek için, Mudurnu Pazarını, Tarihi Demirciler Çarşısını, Arasta Çarşısını, Orta Çarşıyı ve Yıldırım Bayezid Cami’sini gezerek bir takım incelemelerde bulundu. Çarşı esnafı ile de sohbet etme fırsatı bulan Alpaslan ve heyeti ilçe hakkında hem esnaftan hem yetkililerden bilgiler aldı. Gezinin ardından Tekkeliler Konağı’nda düzenlenen toplantıya katıldılar.
Mudurnu Hava Durumu
Aksam Parçalı ve çok bulutlu, yerel kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı Detaylar İçin Tıklayın
YORUM